dijous, 15 de desembre del 2011

TED Talks a Barcelona

He estat uns dies sense publicar cap entrada donada la sobrecàrrega de feina acumulada i endarrerida que tinc. Tot i així, en aquest temps he estat acumulant força idees de les quals puc fer unes quantes entrades. Per exemple, properament publicaré una sèrie d'entrades relacionades amb la psicopatia i les relacions d'aquesta amb la política i la universitat. El mal comportament d'uns quants, la capacitat d'influència que han tingut en el sistema i la deixadesa i manca de responsabilitat de la majoria són culpables en bona part de la crisi que tenim a sobre. Avui però, ens centrarem en un altre tema.

Probablement molts de vosaltres coneixeu les TED talks (Technology, Entertainment, Design). Si no les coneixeu, les TED talks són petites conferències, d'entre 15 minuts i una hora, que aborden qüestions cabdals de la ciència de frontera en molts camps, de les ciències del comportament a la física. La gràcia és que el ponent habitualment ho fa de forma molt poc tècnica, molt propera i molt il·lustrativa, però sense perdre el rigor. De fet, és una bona manera d'estar bastant al dia de les coses que es fan en camps que no són el propi.

Doncs bé, ja fa un parell d'anys que les TED talks van arribar a Barcelona. He de reconèixer que desgraciadament no me n'he assebentat fins fa ben poc, la qual cosa em fa molta ràbia, perquè podia haver assistit a alguna de les sessions que han organitzat. Tot i així, de d'aquí vull felicitar als organitzadors de l'event per l'excel·lent feina que realitzen. Només tinc un petit però, i és que la seva web no és en català, la llengua pròpia de la ciutat que les acull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada